ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Αλκής Ορόκλινη!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Αλκής Ορόκλινη!

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της Αλκής Ορόκλινη στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Τι μου γίνεσαι;  Πάει καιρός να τα πούμε εγώ ως Αλκή και εσύ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Επέστρεψα καλέ, είμαι εδώ και βάζω δύσκολα σε μεγάλους και άλλους του πρωταθλήματος.

Τι καλά Άγιε μου Βασίλη που τα ξαναλέμε.  Λοιπόν, άκου εδώ που σου το λέω.  Επειδή όλοι αυτοί με υπολογίζουν και αρκετοί εξ αυτών θέλουν να πάω πίσω στη δεύτερη κατηγορία, σε παρακαλώ μην τους κάνεις τη χάρη.

Όχι τη μία με τον πρόεδρο μας, Άντυ Λόππα, δήθεν με παρασκηνιακές συναντήσεις του με προέδρους μεγάλων ομάδων, ή πως τα έχουμε κάνει… πλακάκια με ομάδες για να τους παραχωρήσουμε παίκτες, άσε μας κατηγορία να τους «κλείσουμε τα στόματα».

Δώσε μου τον «λόγο» – δώρο σου να μείνω στην πρώτη κατηγορία τον ερχόμενο Μάιο και τότε θα δεις τι τους επιφυλάσω για τη συνέχεια.

Ο πρώτος μου στόχος Άγιε μου Βασίλη είναι να παραμείνω στην κατηγορία.  Ακολούθως, να βρω μεγάλες ομάδες της Κύπρου ή άλλες ομάδες του εξωτερικού, να τους δώσω κανένα Φαμπρίτσιο που «ματώνει» τα αντίπαλα δίκτυα, ή κανέναν άλλον παικταρά από αυτούς που έφερε στην ομάδα ο πρόεδρος, Άντυς Λόππας, για να γεμίσει το ταμείο μας.  Χρειαζόμαστε το χρήμα για να μπορέσουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα που οραματιζόμαστε για την «Αθάνατη» μας.

Είναι βλέπεις και η «εξορία», αν είναι δυνατό μία Αλκή να μην έχει το δικό της γήπεδο, και να «δανειζόμαστε» το γήπεδο «Αμμόχωστος».  Έχουμε πολλά να κάνουμε με τη διοίκηση Λόππα, αλλά πρώτα να μείνουμε κατηγορία. Α, και τα μάτια σου 14 στον Σάββα μας το Δαμιανού. Ακόμη και οπαδοί μας μουρμουρούν μαζί τους πολλές φορές αλλά είναι εξαιρετικός και τον θέλω πολλά χρόνια στην Αλκάρα μας…

***Υ.Γ. Επιτέλους Άγιε μου Βασίλη. Ας μάθουν όλοι να μας γράφουν και να μας λένε σωστά. Αλκή Ορόκλινη και όχι Αλκή Ορόκλινης!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top