Στους δρόμους η Αστυνομία - Θα σταματά σχεδόν όλους για έλεγχο

Στους δρόμους η Αστυνομία - Θα σταματά σχεδόν όλους για έλεγχο

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2018, την πρώτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων αναφορικά με την τροχαία παράβαση του ορίου ταχύτητας στο οδικό δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται τα έγγραφα των οδηγών για αποτροπή και άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Όπως είναι γνωστό, η τροχαία παράβαση του ορίου ταχύτητας, αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλα τα Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Αστυνομία ως εκ τούτου, επικεντρώνει τις προσπάθειές της για πάταξη του φαινομένου αυτού.      

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE