ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαφανίζει τα… πειράματα του ντέρμπι για το ζητούμενο

Εξαφανίζει τα… πειράματα του ντέρμπι για το ζητούμενο

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει μετά από ένα δεκαήμερο η ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας υποδέχεται το Σάββατο (13-01-2018) τον Άρη στο «ΑΕΚ Αρένα» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το τρίποντο για να μπορέσει να διατηρηθεί στην κορυφή και να αναμένει το ντέρμπι της Κυριακής στο Τσίρειο Στάδιο, μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης, για να δει που θα την φέρει το πέρας αυτής της στροφής του μαραθωνίου.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν υπολογίζεται από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για την αναμέτρηση απέναντι στην ελαφρά ταξιαρχία και αυτό ωθεί τον Σκοπιανό κόουτς να επιλέξει σύστημα με παράταξη 4-2-3-1.

Έχοντας ως τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι αυτό της 03ης Ιανουαρίου μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» επί της Νέας Σαλαμίνας και με βάση τα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο Ισπανός κόουτς με τους παίκτες ππυ δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη πιθανολογείται ένα σχήμα με Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Καταλά και Μοϊσόφ στο κέντρο της άμυνας, Νέλσον στο δεξί και Αντωνιάδης στο αριστερό αμυντικό άκρο, Λαμπάν και Λαρένα ως ανασταλτικά χαφ με τον Τομάς πιο μπροστά τους, Ακοράν και Τέτε στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και Τολεμές στην κορυφή της επίθεσης.

Ένα σχήμα μακριά από… πειράματα και κινήσεις που «σκότωσαν» την ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλησε να να τοποθετήσει πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας που δεν συνήθισαν να αγωνίζονται στις θέσεις όπου τους χρησιμοποίησε με την ομάδα της Αμμοχώστου να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Ισπανού κόουτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top