ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φόρα να «καθαρίσει» την Δόξα και… να δει τα ντέρμπι!

Με φόρα να «καθαρίσει» την Δόξα και… να δει τα ντέρμπι!

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνιστική με αγωνιστική δείχνει την ανωτερότητα του μέσα στο γήπεδο και στα τελευταία 5 παιχνίδια του μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ στην Λεμεσό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά το πέρας των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων έχουν ρίξει όλο το βάρος τις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) και δείχνουν με τις πειστικές τους εμφανίσεις εντός των τεσσάρων γραμμών ότι μπορούν να διεκδικήσουν το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη να παρουσιάζεται κάθε μέρα και καλύτερο μέσα στους αγωνιστικού χώρους διεκδικώντας το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση των βαθμών.

Πάντως την δεδομένη στιγμή οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας είναι σε ανοδική πορεία (φαίνεται κι από τα τελευταία τους αποτελέσματα) και πάνω σε αυτό θέλουν να «πατήσουν» και στο επερχόμενο ματς με την Δόξα έτσι ώστε να πάρουν το «διπλό» και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Σίγουρα το παιχνίδι στο Μακάρειο φαντάζει εύκολο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, όμως αν δεν θέλει να την «πατήσει» θα πρέπει να παρουσιαστεί όπως και στα προηγούμενα νικηφόρα ματς, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει το «διπλό» που θα δώσει εκ νέου ώθηση ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι με στην πεντάδα των τραυματιών και συγκριμένα στους Βινίσιους, Καρλάο, Ρούεδα, Βάτερμαν και Μιλάνοφ, ενώ εκτός θα είναι και οι Σαλάι με Εμπεσίλιο αφού συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Αξίζει να σηειωθεί ότι στην διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς θα είναι ο Νσούε ο οποίος είναι μια έξτρα επιλογή για την ενδεκάδα, με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να ετοιμάζει τα πλάνα του για την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και την 13η συνολικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top