Απεβίωσε ξαφνικά η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν

Απεβίωσε ξαφνικά η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν

Η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο`Ριόρνταν του ιρλανδικού συγκροτήματος εναλλακτικού ροκ "The Cranberries" απεβίωσε αιφνιδίως σε ηλικία 46 ετών, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE.

Η Ο`Ριόρνταν ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, οπόταν το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE