Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε τη Δευτέρα 15/1 καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.


"Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ", δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. "Ο Τουντόσε παραιτήθηκε", δήλωσε ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.

Ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος Πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών. Το ανώτερο στέλεχος Παουλ Στανέσκου θα οριστεί ως προσωρινός Πρωθυπουργός, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.