Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε τη Δευτέρα 15/1 καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.


"Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ", δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. "Ο Τουντόσε παραιτήθηκε", δήλωσε ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.

Ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος Πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών. Το ανώτερο στέλεχος Παουλ Στανέσκου θα οριστεί ως προσωρινός Πρωθυπουργός, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE