Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε τη Δευτέρα 15/1 καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.


"Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ", δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. "Ο Τουντόσε παραιτήθηκε", δήλωσε ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.

Ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος Πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών. Το ανώτερο στέλεχος Παουλ Στανέσκου θα οριστεί ως προσωρινός Πρωθυπουργός, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE