Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε τη Δευτέρα 15/1 καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.


"Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ", δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. "Ο Τουντόσε παραιτήθηκε", δήλωσε ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.

Ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος Πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών. Το ανώτερο στέλεχος Παουλ Στανέσκου θα οριστεί ως προσωρινός Πρωθυπουργός, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.