Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται από τη συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο στρατός.

 

«Δυστυχώς, επτά από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους και συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ακόμη τριών», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, χωρίς να διευκρινίζουν τα αίτια της κατάρρευσης.

Το ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο Mi-17 μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό το διαμέρισμα Αντιόκια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν δύο αξιωματικοί, δύο υπαξιωματικοί και δύο μέλη πολιτικού προσωπικού.

Στρατιώτες και μια ομάδα ερευνητών έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE