Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται από τη συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο στρατός.

 

«Δυστυχώς, επτά από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους και συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ακόμη τριών», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, χωρίς να διευκρινίζουν τα αίτια της κατάρρευσης.

Το ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο Mi-17 μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό το διαμέρισμα Αντιόκια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν δύο αξιωματικοί, δύο υπαξιωματικοί και δύο μέλη πολιτικού προσωπικού.

Στρατιώτες και μια ομάδα ερευνητών έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE