Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται από τη συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο στρατός.

 

«Δυστυχώς, επτά από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους και συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ακόμη τριών», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, χωρίς να διευκρινίζουν τα αίτια της κατάρρευσης.

Το ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο Mi-17 μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό το διαμέρισμα Αντιόκια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν δύο αξιωματικοί, δύο υπαξιωματικοί και δύο μέλη πολιτικού προσωπικού.

Στρατιώτες και μια ομάδα ερευνητών έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE