Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Kολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται από τη συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο στρατός.

 

«Δυστυχώς, επτά από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους και συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό ακόμη τριών», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, χωρίς να διευκρινίζουν τα αίτια της κατάρρευσης.

Το ρωσικής κατασκευής ελικόπτερο Mi-17 μετέφερε προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό το διαμέρισμα Αντιόκια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν δύο αξιωματικοί, δύο υπαξιωματικοί και δύο μέλη πολιτικού προσωπικού.

Στρατιώτες και μια ομάδα ερευνητών έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE