ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:20 το απόγευμα του Σαββάτου 20/1 στα Πολεμίδια.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Το τροχαίο σημειώθηκε στον 100ο δρόμο, πλησίον του αθλητικού κέντρου της Καρμιώτισσας στα Πολεμίδια.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, όχημα και μοτοσυκλέτα συγκρούστηκαν, με τον μοτοσικλετιστή να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Εντούτοις, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε το ThemaOnline από την σκηνή, ο μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE