Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Τελευταίος έφυγε από το ΓΣΠ ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, Δημήτρης Μασιάς, μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Ο ρεφ της αναμέτρησης αφού πρώτα έκλεισε το φύλλο αγώνος και κατέγραψε όλα όσα είδε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πήρε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από το γήπεδο της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE