Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Τελευταίος έφυγε από το ΓΣΠ ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, Δημήτρης Μασιάς, μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Ο ρεφ της αναμέτρησης αφού πρώτα έκλεισε το φύλλο αγώνος και κατέγραψε όλα όσα είδε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πήρε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από το γήπεδο της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE