Φρίκη: 9χρονο κορίτσι γέννησε μετά το βιασμό από τον πατέρα της

Φρίκη: 9χρονο κορίτσι γέννησε μετά το βιασμό από τον πατέρα της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Περού από την είδηση για ένα εννιάχρονο κορίτσι που έγινε μητέρα μετά τον βιασμό από τον πατέρα της.

Όπως έγινε γνωστό το κορίτσι ζούσε τη φρίκη στα χέρια του 43χρονου πατέρα της για μήνες.

Δημοσιεύματα στο Περού αναφέρουν ότι δεν κατέστη δυνατό το παιδί να προχωρήσει σε έκτρωση γιατί η εγκυμοσύνη της έγινε αντιληπτή όταν ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος καθώς τότε παρατήρησε η μητέρα της την πρησμένη κοιλιά της. 
Το παιδί που γεννήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Τάκνα, στο νότιο Περού, ήταν ένα υγίες κορίτσι βάρους 3,1 κιλών.

Τα περουβιανά μέσα χαρακτηρίζουν τον πατέρα ως «το τέρας του Περού».

Ο 43χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται σε φυλακή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE