Κλείστε τα μάτια του παπά! Η Κάλια πόζαρε ημίγυμνη για να επιδείξει το… τατουάζ της (ΦΩΤΟ)

Κλείστε τα μάτια του παπά! Η Κάλια πόζαρε ημίγυμνη για να επιδείξει το… τατουάζ της (ΦΩΤΟ)

Ήμαρτον! Η πανελίστρια του Αρχαγγέλου πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε, χωρίς φόβο και πάθος, στον φωτογραφικό φακό, για να αποκαλύψει στους ακόλουθούς της το καινούργιο της τατουάζ!

Η νεαρή τηλεπερσόνα υποσχέθηκε μάλιστα να δημοσιεύσει λίαν συντόμως και οπτικοακουστικό υλικό από τη διαδικασία της δερματοστιξίας, στο κανάλι της στο youtube, αν και στη φωτογραφία φρόντισε να καλύψει με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE