ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ: Η εικόνα που επικρατούσε - 'Είναι έξω και εργάζονται...' - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ: Η εικόνα που επικρατούσε - 'Είναι έξω και εργάζονται...' - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το καλημέρα άνοιξαν τα επιτελεία των δυο υποψήφιων, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά στη Λεμεσό.

Το ThemaOnline βρέθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (04/02) και στα δυο επιτελεία όπου συνομίλησε για λίγο με τους υπεύθυνους.

Από το πρωί της Κυριακής (04/02) κατέφθασαν στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό, στελέχη του κόμματος αλλά και υποστηρικτές του.

Στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη εντοπίσαμε δεκάδες πρόσωπα, τα οποία βρέθηκαν εκεί  για να βοηθήσουν τα μέλη του κόμματος, αλλά και για οργανωτικούς σκοπούς.

Δείτε φωτογραφίες απο το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη:

Ο υπεύθυνος του επιτελείου, Ανδρέας Μιχαηλίδης 

Σε λειτουργία απο το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ανδρέας Κυπριανού.

Από την άλλη στο επιτελείο του κ. Μαλά η εικόνα ήταν πόλη διαφορετική.

Οι δυο υπεύθυνες του επιτελείου ήταν εκεί, ενώ όπως μας ανέφεραν οι υποστηρικτές του Σταύρου Μαλά θα προσέλθουν εκεί νωρίς το απόγευμα.

Μάλιστα μας αναφέρθηκε προφορικά πως ‘ οι δικοί μας υποστηρικτές είναι έξω και εργάζονται’.

Να σημειώσουμε πως όσο πλησιάζει η ώρα και στα δυο επιτελεία θα υπάρχει αρκετός κόσμος όπου εκεί θα παρακολουθήσει από τηλεοράσεως  το εκλογικό αποτέλεσμα.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE