Πασίγνωστη Κύπρια φωτογράφισε το ψηφοδέλτιό της!

Πασίγνωστη Κύπρια φωτογράφισε το ψηφοδέλτιό της!

Από καιρού εις καιρόν με τις δηλώσεις της προκαλεί σαματά, μιας και στην περίπτωση της ταιριάζει η φράση 'η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει'.

Η Βανέσσα Πομπόνη χωρίς κανέναν φόβο και πάθος την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και φρόντισε να μας δείξει τον υποψήφιο της επιλογής της, με μιαν ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ανοιξιάτικη διάθεση η οικογένεια Αναστασιάδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE