Επαλήθευση Προεδρικού – «Τζέντλεμαν ήσουν πάντα και ως τζέντλεμαν αποχωρείς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επαλήθευση Προεδρικού – «Τζέντλεμαν ήσουν πάντα και ως τζέντλεμαν αποχωρείς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνει κάτι που ήταν από καιρού επιβεβαιωμένο ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ο λόγος για την αποχώρηση του Ιωάννη Κασουλίδη από το ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση Αναστασιάδη με τον οποίο είχε συνάντηση το πρωί.

Ο κ. Σοφοκλέους εξέφρασε τη συγκίνησή του «που ένας μεγάλος πολιτικός κύκλος τελειώνει» και χαρακτηρίζει τζέντλεμαν τον Ιωάννη Κασουλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με δήλωσή του έθεσε τέλος στα σενάρια και έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τις φήμες, καθώς «τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Το σκηνικό αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά τις συναντήσεις του Προέδρου με τους Υπουργούς ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα σχηματοποιηθεί η «κυβέρνηση ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής», για την οποία μίλησε ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE