ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

Επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ιωάννη Κασουλίδη να αποχωρήσει από το υπουργείο Εξωτερικών ο Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και στην Πέρσα Σιάσου, ο κύριος Σοφοκλέους συνέστησε υπομονή και εξήγησε ότι ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο, δεν θέλει να παραμείνει στην ενεργό πολιτική σκηνή.

Εξήγησε επίσης ότι όλοι οι Υπουργοί θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας έκανε έκκληση στα ΜΜΕ «να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου».

Κύριο μέλημα του Νίκου Αναστασιάδη μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας και καλεί τα ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει, με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. «Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top