Αναβολή στην υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Αναβολή στην υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης ΧΥΤΥ Κόσιης – ΧΥΤΑ Πάφου λόγω της απώλειας του συνηγόρου υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου στην υπόθεση Μιχάλη Πάντη, Γεώργιος Γεωργίου, ο οποίος απεβίωσε την προηγούμενη βδομάδα, αποφάσισε την Τρίτη (06/02) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Έτσι η ολοκλήρωση της κατάθεση της υπαλλήλου της Helector, Σκεύης Πρωτοπαπά, με την αντεξέταση της από τον συνήγορο υπεράσπισης της Helector Γιώργο Παπαϊωάννου θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Για την υπόθεση κατηγορούνται οι Δημήτρης Πατσαλίδης (πρώην Οικονομικός Διευθυντής Δήμου Πάφου), Μιχάλης Πάντης (Δημόσιος Υπάλληλος), Αντώνιος Κουρουζίδης (Συνταξιούχος), Ανδρέας Λουρουτζιάτης (πρώην Δήμαρχος Λάρνακας), Γεώργιος Κουλλαπής (Συνταξιούχος), Νικόλας Κουλλαπής (Ιατρός), Enviroplan Μελετητική Σύμβουλοι Αναπτυξιακών & Τεχνικών Έργων Α.Ε (Ανώνυμος εταιρεία), Θεοφάνης Λώλος (Χημικός Μηχανικός), Helector Cyprus Ltd και N.E MIDORIACO LTD, ενώ έχουν ήδη καταδικαστεί, μετά από παραδοχή, οι Σάββας Βέργας (διετής φυλάκιση), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (18 μήνες με αναστολή), Χριστάκης Πέτρου (10 μήνες με αναστολή), Ιμάντ Μπακλέ (10 μήνες με αναστολή) και Ευτύχιος Μαληκκίδης (δεκαπεντάμηνη φυλάκιση).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE