Επαλήθευση Προεδρικού – «Τζέντλεμαν ήσουν πάντα και ως τζέντλεμαν αποχωρείς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επαλήθευση Προεδρικού – «Τζέντλεμαν ήσουν πάντα και ως τζέντλεμαν αποχωρείς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνει κάτι που ήταν από καιρού επιβεβαιωμένο ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ο λόγος για την αποχώρηση του Ιωάννη Κασουλίδη από το ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση Αναστασιάδη με τον οποίο είχε συνάντηση το πρωί.

Ο κ. Σοφοκλέους εξέφρασε τη συγκίνησή του «που ένας μεγάλος πολιτικός κύκλος τελειώνει» και χαρακτηρίζει τζέντλεμαν τον Ιωάννη Κασουλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με δήλωσή του έθεσε τέλος στα σενάρια και έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τις φήμες, καθώς «τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Το σκηνικό αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά τις συναντήσεις του Προέδρου με τους Υπουργούς ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα σχηματοποιηθεί η «κυβέρνηση ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής», για την οποία μίλησε ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE