Κλέφτες για κλάματα- Αντί το μαγαζί του άνοιξε το κεφάλι-VIDEO

Κλέφτες για κλάματα- Αντί το μαγαζί του άνοιξε το κεφάλι-VIDEO

οιος είπε ότι είναι εύκολο πράγμα να είσαι κλέφτης;

Χρειάζεται σχέδιο για να εκτελέσεις την παράνομη πράξη, αλλά και ικανότητες, αλλιώς είναι πιθανό να φύγεις με άδεια χέρια ή να καταλήξεις με “βραχιόλια” και μετά στο κελί. Βίντεο με δύο κλέφτες από την Κίνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού ένα λάθος βήμα, έριξε τον ένα τέζα.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια τους να σπάσουν μια βιτρίνα με τούβλα, ο ένας κλέφτης, αντί να ανοίξει τρύπα στο τζάμι, άνοιξε το κεφάλι του “συναδέλφου του”.

Δείτε το σχετικό βίντεο, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας:

 

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE