«Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους»

«Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους»

Δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου παραχώρησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ομόνοια ο προπονητής της Δόξας, Λούκας Χατζηλούκας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, κατάφεραν να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω αυτή η πρόκριση να μας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας προσγειωμένους. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για την πρόκριση σήμερα ή αν θα προτιμούσα μια νίκη στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE