Πάους: «Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες»

Πάους: «Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Αντρέ Πάους, μετά την ήττα της ομάδας του από την Πάφο και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου, αφού έβγαλαν ενέργεια και πάθος στο γήπεδο. Μπήκαμε όμως κάπως φοβισμένα στο παιχνίδι.

Είχα πει στους παίκτες μου ότι η Πάφος δεν θα μας υποτιμήσει και παρότι έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς αναπληρωματικούς, θεωρώ ότι τα πήγαν περίφημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δεν σκοράραμε από καθαρή ατυχία. Θεωρώ ότι αν βάζαμε ένα γκολ, πιθανότατα να ερχόταν και δεύτερο.

Νομίζω ότι δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Επικεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα και στο στόχο της ανόδου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE