Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για απαράδεκτο γεγονός! (δηλώσεις)

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για απαράδεκτο γεγονός! (δηλώσεις)

Μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Δόξα και τον αποκλεισμό, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Aναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Δόξα ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια. Η σημερινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη για τέτοιας σημασίας παιχνίδι. Βάζουμε μια άνω τελεία πλέον μας μένει το πρωτάθλημα. Πλέον μας μένει αυτός ο θεσμός.

Θα τα δει εσωτερικά η ομάδα. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι ήταν απαράδεκτη η εμφάνιση για την σημασία του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.