«Υπάρχουν και άλλοι λόγοι…» (δηλώσεις)

«Υπάρχουν και άλλοι λόγοι…» (δηλώσεις)

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Δόξα ο βοηθός προπονητής του Πέτεφ (τιμωρημένος ο Βούλγαρος) Αλεξέι Ζελιάσκοφ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Ότι και να πω δεν θα είναι αρκετό. Είναι πολύ δύσκολο να βρω λέξεις για να πω γιατί χάσαμε, τι έγινε και γιατί παίξαμε έτσι. Δεν ξέρω αν είναι υποτίμηση αντιπάλου, σήμερα είχαμε και 3-4 ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε την αιτία για τον λόγο που παρουσιαστήκαμε έτσι και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι και να το βελτιώσουμε». 

«Δεν είπα ότι υποτιμήσαμε. Είπα μπορεί να συνέβη, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι».

«Σίγουρα καταλάβαμε. Η κατάκτηση του Kυπέλλου ήταν βασικός μας στόχος. Πρέπει να βρούμε άμεσα τις λύσεις για να βελτιωθούμε».

«Θέλω να πω ότι τώρα είμαστε όλοι υπό πίεση. Ότι πούμε μπορεί να είναι λάθος. Πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι για να βρούμε το λάθος».

«Είναι απόφαση του προπονητικού τιμ. Εγώ είμαι βοηθός. Μιλήσαμε όλοι και προσπαθήσαμε να βάλουμε την καλύτερη εντεκάδα. Ο Μαργκάσα την προηγούμενη βδομάδα είχε πρόβλημα με τον γόνατο του και δεν προπονείτο κανονικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE