ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταστράφηκαν φάκελοι πρώην Υπαρχηγού Αστυνομίας, Σέρβων εκτελεστών και σκανδάλου οικονομίας- VIDEO

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταστράφηκαν φάκελοι πρώην Υπαρχηγού Αστυνομίας, Σέρβων εκτελεστών και σκανδάλου οικονομίας- VIDEO

Τεκμήρια σοβαρών υποθέσεων καταστράφηκαν από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στo κτήριο «4», του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (26/2).

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “TVONE” τη Δευτέρα (26/2), από την έκρηξη και την πυρκαγιά καταστράφηκαν τεκμήρια της υπόθεσης του πρώην Υπαρχηγού της Αστυνομίας, Ανδρέα Κυριάκου της υπόθεσης της καταστροφής της κυπριακής οικονομίας και της υπόθεσης των Σέρβων εκτελεστών.

Στην εν λόγω αίθουσα φυλάσσονται τεκμήρια και άλλων σοβαρών ποινικών υποθέσεων, όπως όπλα και ναρκωτικά.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=lq3Sd0FnZng

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE