Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Κι αυτό γιατί οι απαραίτητες εξετάσεις της Αστυνομίας στο κτήριο ‘4’ όπου σημειώθηκε η έκρηξη και η πυρκαγιά, δεν έχουν προχωρήσει.
Αρκεί μόνο να σημειωθεί ότι τα μέλη της Δύναμης προέβησαν σε ενέργειες για να κατεδαφίσουν πλαϊνό τοίχο και να καταστεί εφικτό να περισυλλέξουν στοιχεία από το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.
Οι εξετάσεις, μάλιστα, θα συνεχιστούν και την Τρίτη (27/02).
Από τη στιγμή που τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορούν να δώσουν πολλές πληροφορίες στη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούν να προχωρήσουν ουσιαστικά και οι έρευνες της Αστυνομίας.
Άλλωστε, δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία για το συμβάν.
Εδώ να θυμίσουμε ότι το συμβάν έγινε αντιληπτό από μέλη της αστυνομικής δύναμης που εκτελούσαν χρέη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας (άκουσαν έκρηξη).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




