Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (2/3) και παρουσία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ο Πρόεδρος κατέθεσε και τις σκέψεις του για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε την ετοιμότητα για επάνοδό τους στις συνομιλίες, «εφόσον τερματιστούν οι τουρκικές παραβιάσεις» και χωρίς να προβάλλονται συνεχώς νέες αξιώσεις.
Παράλληλα, εξέφρασε ετοιμότητα να συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί για να τεθούν επί τάπητος οι διαθέσεις για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
https://www.youtube.com/watch?v=OVbatDdtWio
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Ο βοηθός του Γκουτέρες για δείπνο επαναπροσέγγισης – Τι θέλουν οι πλευρές
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




