ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Σε απευθείας δίκη ο 36χρονος Λετονός

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Σε απευθείας δίκη ο 36χρονος Λετονός

Σε απευθείας δική παραπέμφθηκε ο 36χρονος Λετονός ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, ως ύποπτος για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Το πρωί της Δευτέρας (05/03) παρουσιάστηκε ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού το οποίο αποφάσισε πως ο 36χρονος θα παραπεμφθεί σε απευθείας δική στις 10 Μαΐου.

Το δικαστήριο ωστόσο θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη (06/03) έτσι ώστε  να αποφασίσει αν θα παραμείνει υπό κράτηση του ή όχι μέχρι την έναρξη της δίκης.

Να θυμίσουμε πως σε προηγουμένη δικαστική διαδικασία για αίτημα προσωποκράτησης του, ο 36χρονος παρουσιάστηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Μάλιστα ο δικηγόρος του ζήτησε όπως ληφθούν μέτρα ασφάλειας για τον 36χρονο και την οικογένεια του, καθώς ήδη ο πελάτης του κατήγγειλε ότι δυο πρόσωπα παρακολουθούσαν την οικία του το περασμένο Σάββατο, τη μέρα δηλαδή που αφέθηκε ελεύθερος πριν επανασυλληφθεί.

Να σημειώσουμε πως ο 36χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE