Σε απευθείας δική παραπέμφθηκε ο 36χρονος Λετονός ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, ως ύποπτος για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Σε απευθείας δίκη ο 36χρονος Λετονός

05.03.2018
12:20
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Το πρωί της Δευτέρας (05/03) παρουσιάστηκε ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού το οποίο αποφάσισε πως ο 36χρονος θα παραπεμφθεί σε απευθείας δική στις 10 Μαΐου.

Το δικαστήριο ωστόσο θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη (06/03) έτσι ώστε  να αποφασίσει αν θα παραμείνει υπό κράτηση του ή όχι μέχρι την έναρξη της δίκης.

Να θυμίσουμε πως σε προηγουμένη δικαστική διαδικασία για αίτημα προσωποκράτησης του, ο 36χρονος παρουσιάστηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Μάλιστα ο δικηγόρος του ζήτησε όπως ληφθούν μέτρα ασφάλειας για τον 36χρονο και την οικογένεια του, καθώς ήδη ο πελάτης του κατήγγειλε ότι δυο πρόσωπα παρακολουθούσαν την οικία του το περασμένο Σάββατο, τη μέρα δηλαδή που αφέθηκε ελεύθερος πριν επανασυλληφθεί.

Να σημειώσουμε πως ο 36χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.