Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι, επί της ευκαιρίας που είναι με την Εθνική Μάλτας για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Φινλανδία, μίλησε σήμερα στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Μεταξύ άλλων, ο Σκέμπρι μίλησε και για τον Απόλλωνα, λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω τους νεαρούς που βρίσκονται στην Εθνική με την εμπειρία μου. Μπορώ να είμαι μια έμπνευση για όλους αυτούς που έχουν ένα όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μια μέρα.  Επίσης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες να πηγαίνουν να παίζουν στο εξωτερικό. Στην Κύπρο, είμαι πολύ χαρούμενος στον Απόλλωνα. Τώρα που είμαστε στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά και με 7 αγώνες να απομένουν, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE