ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί ακόμη τον Χάρη και τον Χαράλαμπο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί ακόμη τον Χάρη και τον Χαράλαμπο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τους ΧΑΡΗ ΣΑΡΙΔΗ, 34 χρόνων και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 33 χρόνων.

Οι δύο άντρε καταζητούνται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι, εναντίον του ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, διερευνάται επιπρόσθετα υπόθεση παράνομης εισόδου του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και απαγορευμένου μετανάστη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top