ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Τα πρόσωπα των δύο που υποπτεύεται η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Τα πρόσωπα των δύο που υποπτεύεται η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας για τους δύο επίδοξους ληστές του υποκαταστήματος τράπεζας στον Αγ. Τύχωνα την Παρασκευή (13/4), οι δράστες φαίνεται να είναι γνωστοί στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Χριστόφορου Νέστορος (‘Πολίτης’), τα δύο πρόσωπα που υποψιάζεται η Αστυνομία για την επιδιωκόμενη ληστεία στην Λεμεσό το πρωί της Παρασκευής (13/4), είναι ο Χαράλαμπος Καλογερίδης και ο Χάρης Σαρίδης.

Οι δύο ομογενής από την Γεωργία, καταζητούνται εδώ και καιρό από τις Αρχές  σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου.

Ο 34χρονος και ο 33χρονος φέρονται να εμπλέκονται μάλιστα και σε άλλες ληστείες τραπεζών που διαπράχθηκαν στο παρελθόν.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, παρά τις εξετάσεις της Αστυνομίας στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας, δεν εξασφαλίστηκαν στοιχεία για τους δύο υπόπτους, αφού έφεραν κράνη ασφαλείας στο κεφάλι τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top