ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η πεναμερής στην Γενεύη το επίκεντρο σε όλα τα πρωτοσέλιδα

Η πεναμερής στην Γενεύη το επίκεντρο σε όλα τα πρωτοσέλιδα

Η έναρξη της πενταμερούς χθες στην Γενεύη και οι συναντήσεις των εμπλεκομένων καθώς και η πληροφόρηση που υπάρχει για την εξέλιξη της διάσκεψης, μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του Τύπου σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου.

Προβάλλεται επίσης το ενδιάμεσο πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις, τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Βάσου Λυσσαρίδη και άγνωστες πτυχές της ζωής του, η μεταστέγαση του δημοτικού Φανερωμένης και το εμβολιαστικό πλάνο της Κύπρου με εμβολιασμούς και από προσωπικούς γιατρούς και επίσπευση των εμβολιασμών με 14,000 την ημέρα.

 Η «Αλήθεια» τιτλοφορεί το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Γκουτέρες: Πήρε την πρώτη γεύση» και γράφει ότι ο ΓΓ κάλεσε τους ηγέτες να είναι ειλικρινείς και να θέσουν ό,τι θέλουν. Αλλού αναφέρεται στο ενδιάμεσο πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις και τα προκαταρκτικά συμπεράσματα σε αυτό. Η «Α» αναφέρει αλλού ότι  προσωπικοί γιατροί θα εμβολιάζουν για τον κορωνοϊό με δέκα ευρώ ως κίνητρο από το κράτος.
 
«Κανένας δεν επιθυμεί το αδιέξοδο» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» γράφοντας για σημάδια περιορισμένης συναντίληψης στη Γενεύη. Αλλού αναφέρει ότι στο ενδιάμεσο πόρισμα για τα διαβατήρια φαίνεται ότι σε κάθε γρανάζι του συστήματος υπήρχε και μια σκιά. Ο «Π» αναφέρει σε άλλο θέμα ότι επισπεύδεται η β’ δόση του AstraZeneca.
 
O «Φιλελεύθερος» με τίτλο στο κύριό του θέμα «Επίδειξη ‘κράτους’ στη Γενεύη» γράφει ότι ο Τατάρ πήγε στις διαπραγματεύσεις με τον «υπέξ» και τον «πρωθυπουργό» του καθεστώτος και ότι οι 2 ηγέτες παρουσίασαν το όραμά τους στον ΓΓ του ΟΗΕ. Αλλού γράφει ότι το δημοτικό Φανερωμένης θα λειτουργεί στο δημοτικό Αγίου Αντωνίου. Σε άλλο θέμα γράφει για εξομολόγηση Μακαρίου στον Βάσο Λυσσαρίδη.
 
Η «Χαραυγή» στο κύριό της θέμα με τίτλο «Ο Πρόεδρος μου ζήτησε να του στείλω ονόματα» γράφει για αποκαλυπτική επιστολή παρέμβασης Αναστασιάδη προς Υπουργούς για «χρυσά διαβατήρια» και ότι στο ενδιάμεσο πόρισμα εξετάζεται κατάχρηση εξουσίας από Συλλούρη. Σε άλλο θέμα αναφορά γίνεται σε λειτουργία θαλάμων COVID και στις Πρώτες Βοήθειες. Προβάλλονται επίσης τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
 
Η αγγλόγλωσση ‘’Cyprus Mail’’ τιτλοφορεί το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Οι ηγέτες παρουσιάζουν τις θέσεις τους» και αναφέρει ότι χθες, πρώτη μέρα της άτυπης διάσκεψης, οι ηγέτες συναντήθηκαν με τον ΓΓ των ΗΕ. Αλλού αναφέρει για τις παρατυπίες στο Επενδυτικό πρόγραμμα για τις πολιτογραφήσεις όπως καταγράφονται στο ενδιάμεσο πόρισμα. Σε άλλο θέμα προβάλλεται η επίσπευση του εμβολιαστικού πλάνου με 14,000 εμβολιασμούς την ημέρα.

(ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top