Ντέρμπι που βγάζει πρωταθλητή

Ντέρμπι που βγάζει πρωταθλητή

Η 18η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας αρχίζει από το Λύκειο Στροβόλου.

Ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ φιλοξενεί στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα διατηρώντας τα σκήπτρα στον θεσμό.

Με 32 βαθμούς και στο +5 από τον Παρνασσό η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου κατακτά τον τίτλο και σε περίπτωση ισοπαλίας αφού ευνοείται με βάση τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 το Σάββατο διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια.

Η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου φιλοξενεί στο Λύκειο Λινόπετρας το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς παιχνίδι που αρχίζει στις 16:00 ενώ μισώ ώρα μετά ο Παρνασσός φιλοξενεί τον Προοδευτικό στο κλειστό του Στροβόλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18Η Αγωνιστική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/04/2018

ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ Κ ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡ/ΛΟΥ ΩΡΑ 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/04/2018

Ε.Ν.ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Κ.Ν. ΑΓ.ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ ΩΡΑ 16.00

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π ΓΗΠ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΡ/ΛΟΥ ΩΡΑ 16.30

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.