«Πράσινο» ή κυανόλευκο» το πρώτο εισιτήριο του τελικού

«Πράσινο» ή κυανόλευκο» το πρώτο εισιτήριο του τελικού

«Πράσινο» ή «κυανόλευκο» θα είναι το πρώτο εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.

Ομόνοια και Ανόρθωση «διασταυρώνουν τα ξίφη» την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερια», σε άλλο ένα ντέρμπι και στον επαναληπτικό του 3-0 που κέρδισε η Ομόνοια στο «Θεμιστόκλειο» την προηγούμενη Παρασκευή.

Η Ομόνοια θα επιδιώξει στην έδρα της να καθαρίσει την πρόκριση εκμεταλλευόμενη το σκορ του πρώτου αγώνα. Επισημαίνεται ότι οι «πράσινοι» για να περάσουν στον τελικό ψάχνουν δύο σετ.

Η Ανόρθωση θα κάνει την προσπάθεια της με στόχο την ανατροπή των δεδομένων. Η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνει νίκη 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει τον αγώνα στο «χρυσό» σετ.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Green Air Παφιακό και ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο «Αφροδίτη» στην Πάφο.

Πηγή: volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE