ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Μια έτσι και μια αλλιώς - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Μια έτσι και μια αλλιώς - Η πρόγνωση

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα του Σαββάτου (21/4) ο καιρός θα είναι τοπικά συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ πιθανόν να εκδηλωθεί και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, τα νότια και τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα και ακολούθως θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top