Επιστολή Γκιουλ: «Η Ελλάδα μετετράπη σε κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών»

Επιστολή Γκιουλ: «Η Ελλάδα μετετράπη σε κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών»

Επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα, απέστειλε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης Απντουλχαμίτ Γκιουλ, σύμφωνα με πηγές των τουρκικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι «η Ελλάδα είναι σαν να μετατράπηκε σε κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών».

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλη μια σκληρή αντίδραση της Τουρκίας προς την Ελλάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.