ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της αποκαλύπτει την απάτη

Μοντέλο που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της αποκαλύπτει την απάτη

Πριν από περίπου δύο χρόνια το μοντέλο από την Ρουμανία Aleexandra Khefren είχε αποκαλύψει πως έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία και θα την δώσει στον άνδρα που θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό. Τότε ο φερόμενος ως «τυχερός» ήταν ένας επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ ο οποίος έδωσε κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για να κάνει σεξ με την κοπέλα.

Όλο και αυξάνονται τελευταία τα αντίστοιχα περιστατικά και η Aleexandra Khefren με νέες δηλώσεις ήρθε να καταρρίψει το «μύθο» που έχτισε η ίδια για την ιστορία της αλλά και διάφορα μίντια ανά τον κόσμο. Σε αποκαλύψεις προσχώρησε το νεαρό μοντέλο λέγοντας ότι έπραξε κατά αυτό το τρόπο για να κερδίσει δημοσιότητα.

 Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το 19χρονο μοντέλο από το Βουκουρέστι ανέφερε ότι το γραφείο που την εκπροσωπούσε επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε αυτή την επιλογή, προκειμένου να απογειώσει την καριέρα της.

 

«Ποτέ δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ φάνηκε αρκετά μετανιωμένη, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε σε μία πρωινή εκπομπή στην Βρετανία η ζωή της καταστράφηκε.

«Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείες για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια τότε στις συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ότι πουλά την παρθενιά της για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένειά της που θα έμενε χωρίς σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων διέψευσε τις καταγγελίες σχολιάζοντας μόνο ότι θα «αποκαλύψει τα ψέματα του μοντέλου άμεσα».

 

Από newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top