ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εξωτερικές κακώσεις φέρει η 80χρονη θανούσα – «Έκανε μάθημα στα παιδιά μας»

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εξωτερικές κακώσεις φέρει η 80χρονη θανούσα – «Έκανε μάθημα στα παιδιά μας»

Εξωτερικές κακώσεις φέρει η σορός της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της, στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Βέβαια, αυτές οι κακώσεις που εντοπίστηκαν στην αυτοψία που έγινε στην σκηνή, δεν φαίνεται να αποτελούν και την αιτία θανάτου της άτυχης 70χρονης. Εικάζεται ότι πρόκειται για σημάδια που έγινε στην προσπάθεια του δράστη ή των δραστών να δέσουν την ηλικιωμένη.

Όλα αυτά καταγράφονται από το ThemaOnline με επιφύλαξη καθώς εκκρεμούσης της νεκροτομής, δεν μπορεί να λεχθεί κάτι μετά βεβαιότητας. Τη νεκροτομή επί της σορού αναμενόταν να διενεργήσουν η Αγγελική Παπέττα και ο Νικόλας Χαραλάμπους.

Πάντως, η είδηση του θανάτου της ηλικιωμένης σκόρπισε θλίψη στην Αγλαντζιά. Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο με ήθος. «Έκανε μάθημα στα παιδιά μας, δίδοντας τους αρχές. Αξιοπρεπέστατη γυναίκα» μας δήλωσε στην οδό Ειρήνης στην Αγλαντζιά γείτονας της άτυχης συνταξιούχου δασκάλας, που έμελλε να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή της.

Εδώ να σημειωθεί, ακόμη, ότι γειτόνισσα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, πως «το κακό στην περιοχή έχει παραγίνει». Εξήγησε ότι τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών δεν είναι τόσο σπάνια και τόνισε πως οι Αρχές πρέπει να δουν το θέμα ΄με τη δέουσα σοβαρότητα.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE