ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Πρωί-πρωί έγινε η μοιραία εγκληματική ενέργεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Πρωί-πρωί έγινε η μοιραία εγκληματική ενέργεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το θράσος του ή των δραστών δείχνουν οι λεπτομέρειες που γίνονται σιγά σιγά γνωστές σχετικά με τον θάνατο 80χρονης στην Αγλαντζιά.

Η άτυχη θανούσα, φέρεται να προγευμάτισε γύρω στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (23/4) με οικείο της πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.

Ήταν όλα φυσιολογικά μέχρι που ο ένας ή οι περισσότεροι δράστες εισήλθαν στην οικία, έδεσαν, φίμωσαν και προκάλεσαν –με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- τον θάνατο της συνταξιούχου δασκάλας.

Όπως μετέδωσε το ThemaOnline, γύρω στις 9:30 την εντόπισε η θυγατέρα της, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι.

Η οικία ήταν ανάσταση και η 80χρονη νεκρή στο κρεβάτι της.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη σκηνή και μελετούν το ενδεχόμενο ληστείας, για την οποία αναζητούν έναν ή περισσότερους δράστες.

Η άτυχη 70χρονη ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στη γειτονιά, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν συγκλονισμένοι και γεμάτοι «γιατί».

Χρήστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE