Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Louis Aviation Ltd, προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo) στο δίκτυο της εταιρείας.
Η εταιρεία αποδέχεται γενικά φορτία, ταχυδρομείο, ειδικές αποστολές (γεωργικά προϊόντα, ζωντανά ζώα κλπ.) και επικίνδυνα αντικείμενα (DGR) (σύμφωνα με τους κανονισμούς της IATA).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές αποστολές, το κόστος, τη συσκευασία και τα απαιτούμενα έγγραφα, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπό της εταιρείας, Louis Aviation Ltd.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




