Τρελά πανηγύρια πριν καν αρχίσει το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρελά πανηγύρια πριν καν αρχίσει το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πριν καλά – καλά ξεκινήσει ο δεύτερος τελικός μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ είχαμε τρελά πανηγύρια στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απένειμε στην ομάδα U19 των «πρασίνων» το τρόπαιο  του πρωταθλητή.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο γήπεδο της πρωτεύουσας είχαμε τρελά πανηγύρια από τους οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι αποθέωσαν τους νεαρούς φουτσαλιστές.

[See image gallery at themasports.tothemaonline.com]
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE