Astrasol: Το εργοστάσιο στα Λατσιά που σκόρπισε τον καρκίνο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Astrasol: Το εργοστάσιο στα Λατσιά που σκόρπισε τον καρκίνο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Οι κάτοικοι της περιοχής είτε ζουν με τον καρκίνο, είτε έχασαν τα δικά τους πρόσωπα από το διχλωρομεθάνιο που εξέπεμπε το εργοστάσιο.

Στην επικαιρότητα και πάλι η υπόθεση του εργοστασίου Astrasol μετά την αίτηση των εναγόντων στην υπόθεση του εργοστασίου Αστρασόλ με την οποία ζητούν από το Ανώτατο την απόρριψη της έφεσης που καταχώρησε η Νομική Υπηρεσία εναντίον της καταδικαστικής απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ημερομηνίας 29/12/2017.

Διαβάστε όλο το ιστορικό και τις μαρτυρίες στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE