ΠΑΡΑ-THEMA

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βοήθησε και δεν ήθελε να φανερωθεί - 'Ευχαριστώ τον άγνωστο κύριο...'

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βοήθησε και δεν ήθελε να φανερωθεί - 'Ευχαριστώ τον άγνωστο κύριο...'

Μια μικρή πράξη, η οποία στις μέρες μας δεν γίνεται συχνά, ήταν αρκετή για συγκινήσει συμπολίτη μας…

Σύμφωνα με δημοσίευση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πιο συγκεκριμένα, μέλος της γνωστής ομάδας του Facebook, ‘Που πήγαμε’, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον ‘άγνωστο’, όπως η ίδια χαρακτήρισε, κύριο που είχε την καλοσύνη όταν βρήκε την τσάντα της στο ξωκλήσι της Παναγίας των Παίδων στο Μένικο, επικοινώνησε μέσω του κινητού της τηλεφώνου με τον σύζυγό της για να τους ενημερώσει.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εν λόγω γυναίκα, ο συγκεκριμένος άντρας, την ενημέρωσε που θα τοποθετούσε την τσάντα για να την βρει, χωρίς προφανώς να θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Επιπλέον, η γυναίκα που έκανε την δημοσίευση, ανάφερε ότι, δεν την ενδιέφερε τόσο πολύ το χρηματικό ποσό που είχε στην τσάντα της, αλλά οι ταυτότητες της ίδιας και της οικογένειάς της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που στις μέρες μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top