ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το περιστατικό με Αστυνομία και οπαδούς Ομόνοιας

Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το περιστατικό με Αστυνομία και οπαδούς Ομόνοιας

Με μία καυστική ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας στο Fun Club Lakatamias, διαψεύδουν την ανακοίνωση της αστυνομίας για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή (29/04).

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ανακοίνωση, αφού κάποια υβριστικά έπρεπε να αφαιρεθούν για ευνόητους λόγους…

Αναλυτικά:

«Είμαστε αναγκασμένοι σαν FAN CLUB LAKATAMIAS να δημοσιεύσουμε αυτή την ανακοίνωση μας, για να διαψεύσουμε την ανακοίνωση της αστυνομίας που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Καταδικάζουμε την προκλητική και αψυχολόγητη συμπεριφορά της αστυνομίας, η οποία την Κυριακή 29 Απριλίου «μπούκαρε» στο οίκημα μας.

120 ……… με κουκούλες εισέβαλαν στο σύνδεσμο μας, λες και ήρθαν να συλλάβουν τους μεγαλύτερους δολοφόνους, τους μεγαλύτερους εγκληματίες, τον Pamblo Escobar και την μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση.

Αφού δεν βρήκε αυτά που έψαχνε στο σύνδεσμο μας, όταν πραγματοποίησαν τον έλεγχο τους, με τρόπο που θυμίζει …….., αναίτια κτύπησε αθώους πολίτες, έκανε χρήση χημικών, προκάλεσε ζημιές και προχώρησε και σε δύο συλλήψεις χωρίς λόγο και αιτία.

Η συμπεριφορά της Αστυνομίας ήταν απαράδεκτη. Ξέρουν πολύ καλά που να ψάξουν για ροπαλοφόρους, εμπόρους θανάτου και για τρομοκράτες, τέτοιου είδους άνθρωποί δεν χωράνε στον δικό μας σύνδεσμο.

Κύριε υπουργέ για ακόμη μια φορά δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι τέτοιες …….. νοοτροπίες δεν τις ανεχόμαστε και να γνωρίζουν όλοι ότι ΕΜΕΙΣ θα είμαστε πάντα ΕΔΩ και θα υπερασπιζόμαστε το σπίτι ΜΑΣ.

EIMAΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top