ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρύφτηκε και πήρε ξεκάθαρη θέση για Αυγουστή! «Ανήθικο…»

Δεν κρύφτηκε και πήρε ξεκάθαρη θέση για Αυγουστή! «Ανήθικο…»

«Ασπίδα προστασίας» στον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και για τους παίκτες, «ύψωσε» μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα είπε, αναφερόμενος στην ήττα από τον ΑΠΟΕΛ:

«Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απωλέσαμε το μεγάλο πλεονέκτημα που είχαμε, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στο ντέρμπι και δεν πήραμε τίποτα περισσότερο από ότι αξίζαμε.

Υπάρχει στεναχώρια, πίκρα και απογοήτευση, γιατί κάναμε μία μαγική χρονιά, όμως πλέον δεν εξαρτάται από εμάς η κατάκτηση του τίτλου.

Ο Απόλλωνας έκανε σχεδόν το τέλειο πρωτάθλημα, όμως δεν είναι στα πόδια μας. Είναι κάτι οξύμωρο και πικρό για εμάς, όμως δεν μας φταίει κάποιος άλλος εκτός από τους εαυτούς μας.

Θα είναι δύσκολες οι επόμενες μέρες, όπου θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε. Πάντα ο χρόνος είναι τα καλύτερο γιατρικό και θα προχωρήσουμε.

Ο κόσμος αποθεώνει την ομάδα και σαφέστατα δεν θα επισκιάσει τη μαγική χρονιά που έκανε ο Απόλλωνας σε Κύπρο και Ευρώπη μία ήττα.

Είναι ανήθικο να φορτώσουμε την απώλεια του τίτλου στον Σωφρόνη Αυγουστή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όταν πας σε δύο τελικούς, τα πάντα είναι πιθανά. Αν προσπαθούμε να τα φορτώσουμε σε κάποιον, αυτό εμείς δεν θα το δεχτούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top