ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη απάντηση Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ – «Στα πρώτα δύο ματς αδικηθήκαμε»

Επίσημη απάντηση Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ – «Στα πρώτα δύο ματς αδικηθήκαμε»

Μια μέρα πριν τον 3ο τελικό για το πρωτάθλημα φούτσαλ και άνοιξε μια κόντρα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Μετά την ανακοίνωση του σωματείου ΑΠΟΕΛ με αιχμές προς τους φουτσαλιστές της Ομόνοιας και το τεχνικό τιμ ήρθε και η επίσημη απάντηση από πλευράς πρασίνων.

Ο υπεύθυνος της φουτσαλικής Ομόνοιας, Μπάρετ Κονσταντιάν με τοποθέτηση του στο ραδιόφωνο του Άστρα έδωσε απάντηση στην ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε τι δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ άστοχη η ανακοίνωση, δεν υπήρχε λόγος για τέτοια ανακοίνωση. Δεν ξέρω για ποιό λόγο βγήκε. Είμαι δυο χρόνια στο τμήμα φούτσαλ και δεν είχαμε πρόβλημα με καμία ομάδα. Είναι άστοχη, δεν χρειάζεται καν να την σχολιάσω. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους.

Εμείς έχουμε πάντα μια λίστα 30 ατόμων που είναι η εφορία, η διοίκηση κλπ μαζί με συγγενείς παικτών. Δεν ξερω αν εννοούν ότι θα έρθει πρόκληση από τους παίκτες. Οι μόνοι που μπορούν να διακόψουν τον αγώνα είναι οι δικοί τους οπαδοί που και στον 1ο ημιτελικό κυπέλλου τα έκαναν σχεδόν όλα. Έριξαν αντικείμενα και κροτίδες ακόμα και στους δικούς τους παίκτες.

Δεν χρειαζόταν αυτή η ανακοίνωση. Φανατίζει τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό παιχνίδι. Οι αθλητές και οι προπονητές είναι φίλοι μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν αυτή η ανακοίνωση βγήκε με την έγκριση του προέδρου και του ΔΣ.

Εμείς έπρεπε να έχουμε παράπονο. Στα πρώτα δυο παιχνίδια αδικηθήκαμε, το είδε όλος ο κόσμος. Εμείς ζητάμε από τους διαιτητές να μας σφυρίσουν 50-50, δεν ζητάμε χάρες. Ότι βλέπουν αυτά να δίνουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top