ΚΥΠΡΟΣ: Από τη Δευτέρα όλοι έρμαιο στα χέρια των πιστωτών - Τοποθετήσεις Α. Δημητρίου στο TvOne - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Από τη Δευτέρα όλοι έρμαιο στα χέρια των πιστωτών - Τοποθετήσεις Α. Δημητρίου στο TvOne - VIDEO

Από τη Δευτέρα (07/05) οι κάτοχοι προβληματικών δανείων θα είναι πλήρως εκτεθειμένοι και έρμαιο στα χέρια των πιστωτών τους, δηλαδή των τραπεζών.

Ο δικηγόρος Αντώνης Δημητρίου (Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ), μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις Μέσον» (TvOne) ανέλυσε τις πρόνοιες του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε από τη Βουλή το 2015 και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, εξηγώντας ότι η όποια προστασία υπήρχε για τους χρεώστες, παύει να ισχύει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρίου, ανέφερε: «Ο εγγυητής, ο οποίος έχει βάλει υποθήκη είτε την πρώτη του κατοικία είτε οποιαδήποτε κατοικία, δεν προστατεύεται. Ούτε με τον έναν νόμο, ούτε με τον άλλο. Εκτός κι αν εκδοθεί το διάταγμα αυτό που έχει να κάνει με το μη συναινετικό προσωπικό σχέδιο αποπληρωμής, το οποίο επαναλαμβάνω έχει διάρκεια τρία χρόνια και λήγει 7 Μαΐου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, στο οποίο ο κ. Δημητρίου με απλά παραδείγματα εξηγεί τα ισχύοντα δεδομένα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν:

 https://www.youtube.com/watch?v=v7_BCTxX4uA&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE