ΚΥΠΡΟΣ: Από τη Δευτέρα όλοι έρμαιο στα χέρια των πιστωτών - Τοποθετήσεις Α. Δημητρίου στο TvOne - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Από τη Δευτέρα όλοι έρμαιο στα χέρια των πιστωτών - Τοποθετήσεις Α. Δημητρίου στο TvOne - VIDEO

Από τη Δευτέρα (07/05) οι κάτοχοι προβληματικών δανείων θα είναι πλήρως εκτεθειμένοι και έρμαιο στα χέρια των πιστωτών τους, δηλαδή των τραπεζών.

Ο δικηγόρος Αντώνης Δημητρίου (Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ), μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις Μέσον» (TvOne) ανέλυσε τις πρόνοιες του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε από τη Βουλή το 2015 και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, εξηγώντας ότι η όποια προστασία υπήρχε για τους χρεώστες, παύει να ισχύει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρίου, ανέφερε: «Ο εγγυητής, ο οποίος έχει βάλει υποθήκη είτε την πρώτη του κατοικία είτε οποιαδήποτε κατοικία, δεν προστατεύεται. Ούτε με τον έναν νόμο, ούτε με τον άλλο. Εκτός κι αν εκδοθεί το διάταγμα αυτό που έχει να κάνει με το μη συναινετικό προσωπικό σχέδιο αποπληρωμής, το οποίο επαναλαμβάνω έχει διάρκεια τρία χρόνια και λήγει 7 Μαΐου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, στο οποίο ο κ. Δημητρίου με απλά παραδείγματα εξηγεί τα ισχύοντα δεδομένα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν:

 https://www.youtube.com/watch?v=v7_BCTxX4uA&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE