ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Χαροπαλεύει 18χρονος κολυμβητής κάτοικος Λευκωσίας

ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Χαροπαλεύει 18χρονος κολυμβητής κάτοικος Λευκωσίας

Πνιγμό ενός ατόμου είχαμε στην θάλασσα του Κάβο Γκρέκο το μεσημέρι της Πέμπτης όπου 48χρονος από την Συρία κάτοικος Λευκωσίας πνίγηκε. Στο νοσοκομείο ο 18χρονος ανιψιός του.

Όπως ανάφερε σε ανακοίνωση του το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) την Πέμπτη (3/5) και ώρα 13:45 έλαβε επείγουσα κλήση κινδύνου αναφορικά με 2 κολυμβητές σε κίνδυνο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο.

Δυστυχώς ο ένας εκ των δύο κολυμβητών (48χρονος κάτοικος Λευκωσίας) είναι νεκρός ενώ ο 18χρονος ανιψιός του θανών έχει διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά  - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 17:30, έπειτα από πληροφορία για άνδρα που φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE