ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Χαροπαλεύει 18χρονος κολυμβητής κάτοικος Λευκωσίας

ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Χαροπαλεύει 18χρονος κολυμβητής κάτοικος Λευκωσίας

Πνιγμό ενός ατόμου είχαμε στην θάλασσα του Κάβο Γκρέκο το μεσημέρι της Πέμπτης όπου 48χρονος από την Συρία κάτοικος Λευκωσίας πνίγηκε. Στο νοσοκομείο ο 18χρονος ανιψιός του.

Όπως ανάφερε σε ανακοίνωση του το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) την Πέμπτη (3/5) και ώρα 13:45 έλαβε επείγουσα κλήση κινδύνου αναφορικά με 2 κολυμβητές σε κίνδυνο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο.

Δυστυχώς ο ένας εκ των δύο κολυμβητών (48χρονος κάτοικος Λευκωσίας) είναι νεκρός ενώ ο 18χρονος ανιψιός του θανών έχει διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE