ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχε τις αισθήσεις του ο 8χρονος πεζός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχε τις αισθήσεις του ο 8χρονος πεζός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγοράκι οκτώ ετών ο ανήλικος πεζός που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην λεωφόρο Πάφου στη Λεμεσό, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (3/5).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο ThemaOnline, το 8χρονο παιδί προσπάθησε να διασταυρώσει τη λεωφόρο μαζί με άλλους συνομήλικους τους, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς και μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου ατυχήματος.

Πάντως, όπως μας ανέφεραν μάρτυρες, το 8χρονο αγοράκι, μετά την σύγκρουση είχε της αισθήσεις του και σηκώθηκε από την άσφαλτο ταραγμένο, όπως είναι λογικό.

Μέχρι στιγμής (18:30- 3/5) δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το παιδί και οι συνομήλικοι του συνοδεύονταν από κάποιον ενήλικα.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE