ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και το Σάββατο (12/5).
 

Το βράδυ της Πέμπτης (10/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή (11/5), αρχικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού, νότια και ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά γενικά μέτριοι 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά στα νότια όπως και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά και νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα βόρεια παράλια και κυρίως στην χερσόνησο της Καρπασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, στα βόρεια, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σάββατο (12/5) και την Κυριακή (13/5) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό, νότια και νοτιοανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.
 
Την Δευτέρα (14/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top