ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σωτηριάδης: 'Η Αστυνομία ξεκίνησε πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος'

Σωτηριάδης: 'Η Αστυνομία ξεκίνησε πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος'

Ο πόλεμος κατά του οργανωμένου εγκλήματος είναι συνεχής και τα εγκληματικά στοιχεία θα νιώσουν τον κλοιό της Αστυνομίας, ανέφερε την Πέμπτη (10/5) ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, με αφορμή το σημερινό εντοπισμό οπλισμού και εκρηκτικών υλών, σε ανοικτό χώρο στην κοινότητα Κολοσσίου.
 

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως "στα πλαίσια των ερευνών κατά του οργανωμένου εγκλήματος, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, λήφθηκε πληροφορία σήμερα ότι σε ανοικτή περιοχή σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, υπήρχαν όπλα και εκρηκτικά" και πρόσθεσε ότι περίπολα της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή και από τις έρευνες εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά.
 
Συγκεκριμένα, συνέχισε, εντοπίστηκαν ένα στρατιωτικό τυφέκιο ΑΚ47 Καλάσνικοφ, ένα έμφορτο πιστόλι, ένα περίστροφο, 100 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης semtex, έξι κοινοί πυροκροτητές, ένα εμπύρευμα, ένα κομμάτι βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού, καθώς και 77 πλήρη φυσίγγια πιστολιού.
 
Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και θα σταλούν στις Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ το στρατιωτικό τυφέκιο θα εξεταστεί βαλλιστικά για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιανδήποτε εγκληματική ενέργεια.
 
Ο κ.Σωτηριάδης τόνισε πως "η Αστυνομία ξεκίνησε πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος, κάποιοι ξεκίνησαν να παίρνουνε αυτό το μήνυμα και να είναι βέβαιοι ότι τα πλήγματα κατά του οργανωμένου εγκλήματος θα είναι συνεχή και αδιάλειπτα".
 
Η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα είπε και πρόσθεσε ότι "με αφορμή όμως και το επεισόδιο της απόπειρας φόνου κατά των δυο αστυνομικών, η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Τα εγκληματικά στοιχεία θα νιώσουν το κλοιό της αστυνομίας να βρίσκεται κοντά τους".
 
Ερωτηθείς κατά πόσο τα ανευρεθέντα σχετίζονται με την υπόθεση απόπειρας φόνου των δυο αστυνομικών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον Ύψωνα, ανέφερε πως ο εντοπισμός του οπλισμού και των εκρηκτικών υλικών έγινε στα πλαίσια του ευρύτερου ελέγχου της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top