Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Πάνω στο φέρετρο ενός παιδιού παίζουμε ποδοσφαιρικό αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Πάνω στο φέρετρο ενός παιδιού παίζουμε ποδοσφαιρικό αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τοποθετήθηκε για όσα συζητούνται στον απόηχο του θανάτου του 10χρονου Σταύρου η γνωστή νομικός Αναστασία Παπαδοπούλου.

Μιλά για ποδοσφαιρικό αγώνα «στο φέρετρο ενός αθώου» και ομαδοποίηση των ιατρών εναντίον των ασθενών.

Εκφράζει αηδία και αδυναμία κατανόησης «ποιους εξυπηρετεί πραγματικά» αυτή η ομαδοποίηση.

Σε έντονη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι δεν είναι συζήτηση ο καυγάς εντυπώσεων στα ΜΜΕ «ή τοποθετήσεων στο FB».

«Τα αναδεικνύουμε μόνο όταν μας συμφέρει», σχολιάζει για τα προβλήματα, «αλλά ποτέ δεν κάνουμε το επόμενο βήμα».

Συγκλονίζει όταν γράφει «δεν ξέρω γιατί ένα παιδί έχασε τη ζωή του».

«Μόνο ένα πράγμα ξέρω σήμερα: Πάνω από το φέρετρο ενός αθώου παιδιού, δεν θέλω να ανήκω σε κάποια ομάδα ούτε θέλω να κερδίσω κάποιο ‘πόντο’», καταλήγει.

Α.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.