Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Πάνω στο φέρετρο ενός παιδιού παίζουμε ποδοσφαιρικό αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Πάνω στο φέρετρο ενός παιδιού παίζουμε ποδοσφαιρικό αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τοποθετήθηκε για όσα συζητούνται στον απόηχο του θανάτου του 10χρονου Σταύρου η γνωστή νομικός Αναστασία Παπαδοπούλου.

Μιλά για ποδοσφαιρικό αγώνα «στο φέρετρο ενός αθώου» και ομαδοποίηση των ιατρών εναντίον των ασθενών.

Εκφράζει αηδία και αδυναμία κατανόησης «ποιους εξυπηρετεί πραγματικά» αυτή η ομαδοποίηση.

Σε έντονη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι δεν είναι συζήτηση ο καυγάς εντυπώσεων στα ΜΜΕ «ή τοποθετήσεων στο FB».

«Τα αναδεικνύουμε μόνο όταν μας συμφέρει», σχολιάζει για τα προβλήματα, «αλλά ποτέ δεν κάνουμε το επόμενο βήμα».

Συγκλονίζει όταν γράφει «δεν ξέρω γιατί ένα παιδί έχασε τη ζωή του».

«Μόνο ένα πράγμα ξέρω σήμερα: Πάνω από το φέρετρο ενός αθώου παιδιού, δεν θέλω να ανήκω σε κάποια ομάδα ούτε θέλω να κερδίσω κάποιο ‘πόντο’», καταλήγει.

Α.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE